Murskosoboške odbojkarice na 3. ŠKAFu v Černelavcih

Za odličen uvod v novo odbojkarsko sezono 2018/19, ki so jo murskosoboške odbojkarice začele že konec avgusta, je manjkal samo še športno obarvan teambuilding. Dekleta so ga izvedla na letošnjem Športno kulturnem avanturističnem festivalu v Černelavcih, kjer so v družbi odbojkarske žoge preživela sončno soboto in mimogrede stkala tudi nova poznanstva.

ŽOK Sobota članska ekipa pred svojo stojnico

Priprave na novo odbojkarsko sezono so v polnem teku. Članska ekipa je s treningi na atletskem stadionu začela že v drugi polovici avgusta, do sedaj pa so dekleta že dodobra ponovno zamenjala poletno mivko za odbojkarski parket. Da bi bil povratek v dvorano uspešnejši, je ekipa prihod nove odbojkarske sezone pozdravila s prvim letošnjim teambuildingom na 3. Športno kulturnem avanturističnem festivalu (ŠKAF) v Černelavcih, ki ga vsako leto znova uspešno organizira Mladinsko društvo Černelavci.

Naša Zala, centralna blokerka članske ekipe, z letošnjo vodjo ŠKAFa, Mitjo Grahom

Murskosoboške odbojkarice so se tako letos odzvale na vabilo in se skoraj v popolni zasedbi članske ekipe udeležile festivala. Organizacijska ekipa ŠKAFa je za vse sodelujoče tudi tokrat pripravila nadvse zanimive družabne igre, ki so poleg vztrajnosti in iznajdljivosti od vseh tekmovalcev zahtevale tudi dobro komunikacijo in veliko mero ekipnega sodelovanja. Dekleta, ki so murskosoboški klub zastopala pod imenom ŽOK Sobota, so se v borbi za čim boljše rezultate odlično odrezala in s skupnimi močmi osvojila 3. mesto na Škafovih igrah.

Ekipno veselje po opravljeni nalogi na Škafovih igrah

Murskosoboški ženski odbojkarski klub pa smo na 3. ŠKAFu imeli tokrat priložnost predstaviti tudi širši javnosti. Pred našo stojnico se je ustavil marsikateri udeleženec festivala, ki se je med drugim lahko preizkusil tudi v našem odbojkarskem izzivu, z dekleti zaigral odbojko in si na koncu priigral še kakšno zanimivo nagrado. Ekipa je tekom celotnega dne odgovarjala tudi na vprašanja o delovanju kluba in vpisu novih igralk v murskosoboško šolo odbojke.

Na festivalu nas je bilo mogoče od blizu spoznati

Poleg predstavitve kluba in tekmovalnega duha na letošnjih Škafovih igrah, pa je bila v ospredju predvsem zabava. Ekipno druženje je bilo namreč tisto, ki je v Černelavce pritegnilo ljudi vseh starosti. Nekateri so mokre igre spremljali z varne razdalje, ostali so se v njih aktivno preizkusili. Med katerimi udeleženci so bila naša dekleta, ni bilo niti najmanjšega dvoma.

Moker zaključek 3. ŠKAFa za uspešnejšo sezono 2018/19

Prvi letošnji teambuilding je bil tako vse prej kot dolgočasen. Dekleta so sončno soboto preživela v najboljši družbi, okrepila stara prijateljstva in mimogrede stkala tudi nekaj novih poznanstev. In kaj sledi sedaj? Nova odbojkarska sezona 2018/19 in težko pričakovani prvi prihajajoči izzivi 2. slovenske odbojkarske lige seveda!

↑ Nazaj na začetno stran.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja