SPONZORJI

Iskreno se zahvaljujemo Mestni občini Murska Sobota in vsem sponzorjem, ki nas podpirajo ter nam ob strani stojijo tudi v odbojkarski sezoni 2019/20! Z njihovo pomočjo so naši zadani cilji veliko lažje dosegljivi!

Mestna občina Murska Sobota (župan: dr. Aleksander Jevšek)

gg

Skupino Pomgrad sestavlja več lastniško povezanih podjetij – tri delniške družbe, osem družb z omejeno odgovornostjo in pet pridruženih družb z omejeno odgovornostjo – z obvladujočo družbo Pomgrad d. d.

Podjetja v Skupini so specializirana za izvajanje posameznih del iz širokega nabora gradbenih dejavnosti, zato lahko zaradi sinergijskih povezav med podjetji kot skupina na trgu ponudijo celovite storitve s področja gradbeništva.

Skupina Pomgrad je eden od vodilnih holdingov na področju gradbeništva v Republiki Sloveniji, ki s svojo naravno rastjo ter razvojno strategijo zagotavlja kakovostno izvedbo gradbenih del vseh vrst s ciljem ekonomske učinkovitosti in skladnega trajnostnega razvoja okolju in trgu, na katerem deluje.

gg

Obvladujoča družba Skupine Triglav je Zavarovalnica Triglav, d.d., s sedežem v Ljubljani. Z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že preko 115 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Triglav je vodilna slovenska zavarovalnica, ki je ob koncu tretjega četrtletja 2017 dosegla 29,0-odstotni tržni delež. Zavarovalnica Triglav, matična družba Skupine Triglav, skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih in v šestih državah. Odlikujejo jo znanje, izkušnje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov.

gg

InIn d.o.o. je poslovna programska oprema, ki v kombinaciji s hitro odzivnostjo, prilagodljivostjo in kakovostnimi storitvami prinaša več za svoje stranke. Ponuja programske rešitve, ki v paketu z individualnim pristopom in cenovno dostopnostjo tvorijo najboljšo rešitev. Slednje uporabljajo podjetja v številnih industrijah.

Z največjim spektrom izkušenj in znanja se podjetje lahko pohvali na področju razvoja in implementacije specifičnih rešitev za določene industrije. Med slednjimi izstopajo predvsem rešitve za maloprodajo in veleprodajo rezervnih delov, proizvodna podjetja, avtoservisi, podjetja z maloprodajo tekstila, z maloprodajo in veleprodajo živil, računovodskih servisov ter javnih zavodov in podobno.

gg

Pomurske lekarne, kot javni lekarniški zavod, s svojimi petnajstimi enotami opravljajo lekarniške storitve na področju pokrajine ob reki Muri.

Skupaj z desetimi koncesijskimi lekarnami, ki poleg Pomurskih lekarn delujejo v pomurskem prostoru, skrbijo za preskrbo okrog 130.000 prebivalcev. V Pomurskih lekarnah je zaposlenih 93 delavcev, od tega 44 magistrov farmacije z visoko farmacevtsko izobrazbo in 35 farmacevtskih tehnikov s srednjo farmacevtsko izobrazbo. Farmacevti vam radi svetujejo tudi pri izbiri sredstev in pripomočkov za varovanje zdravja. 

Vse lekarne so verificirane pri Ministrstvu za zdravje in delujejo v skladu s Pravilnikom o opravljanju lekarniške dejavnosti ter zahtevami Dobre lekarniške prakse.

gg

Trgovina Wellbie je spletna trgovina, ki posluje tudi na fizični lokaciji v Murski Soboti. Njihova ponudba obsega multifunkcionalne in športne nogavice, Crocs obutev ter ostale športne pripomočke – »po dostopnih cenah, brez kompromisa na kvaliteti«. Ponujajo udobne, modne in učinkovite rešitve za vaša stopala.

Distributer pestre ponudbe trgovine Wellbie je priznano podjetje Intersocks d.o.o., ki deluje s sedežem v Kočevju. Tako je mogoče v trgovini Fossecl kupiti različne kvalitetne izdelke znamk BRBL, Berghaus, Bula, Ironman, Spenco, Crocs, Booble, Nordica, Salomon, Reflexa, Multisport in raznih drugih.

gg

Podjetje Mlinopek je pravni naslednik Mlinskega podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 1950. Leta 1970 se je podjetje pridružilo Intesu Maribor. Z nastankom TOZD se je organiziralo kot TOZD v okviru Živilskega Kombinata Intes Maribor in preko njega v SOZD kmetijstva, industrije in trgovine TIMA Maribor.

Mlinopek dandanes odkupi v času žetve 12.000-15.000 ton pšenice, letno zmelje 11.000 ton pšenice v moko, 1200 ton rži in predela 200 ton prosa ter 200 ton ajde v kašo in moko. V svojih pekarnah in slaščičarni speče letno 3200 ton kruha in peciva ter 35 ton slaščic. S svojimi pekovskimi izdelki oskrbuje celotno Pomurje, z mlevskimi izdelki pa širši slovenski prostor.

gg

TOPDOM skupina se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov za gradnjo, obnovo in dom. Širok prodajni program, razvejana prodajna mreža, strokovno osebje in dobro sodelovanje z izvajalci so razlogi, da so postali eden vodilnih trgovcev na področju kritin, gradbenega materiala, fasadnih sistemov ter izolacijskega materiala. Njihovo ponudbo dopolnjujejo še suhomontažni sistemi, keramika in sanitarna oprema, kemični izdelki, barve, orodje in pribor, izdelki za dom in gospodinjstvo, tehnični in gospodinjski plin ter črna metalurgija.

Topdom skupina, ki jo sestavlja na slovenskem tržišču 13 podjetij, na trgu nastopa pod skupno trgovsko blagovno znamko TOPDOM. S svojo ponudbo uspešno zadovoljujejo potrebe tako individualnih graditeljev kot tudi obrtnikov ter investitorjev objektov. Podjetje Topdom d.o.o. vrši veleprodajo, skrbi za čim boljše nabavne pogoje in celovit nabor izdelkov. Skupina Topdom z razvejano mrežo 32 prodajnih mest po vsej Sloveniji skrbi za prodajo individualnim kupcem in izvajalcem.


↑ Nazaj na začetno stran.