VSE BO V REDU

Zavarovalnica Triglav, ki v odbojkarski sezoni 2021/22 podpira murskosoboške odbojkarice, ima za svoje sledilce nenehno pripravljeno vrsto koristnih življenjskih nasvetov, ki vam lahko prihranijo marsikatero nevšečnost vsakdana. Na portalu Vse bo v redu najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjski (ne)varnosti.

  ghj

TOKRAT PREBERITE …

  • Najbolj prodajana zavarovanja so …

Veste, katera so najbolj prodajana zavarovanja in zakaj? Preverite in ugotovite, kdaj vam lahko pridejo prav.

  • Kakšen je pomen zavarovane elektronske opreme?

Če ste samozaposleni ali mikropodjetnik, za svoje delo potrebujete zmogljiv računalnik in dostop do spleta. A kaj če pride do okvare, poškodbe ali druge nepredvidljive težave z vašo elektronsko opremo? Ker je preventiva vedno boljša kot kurativa, se zaščitite in zavarujte že zdaj.

  • Kako ustrezno zavarovati svoj dom?

Poplava, požar, potres, zemeljski plaz … Preverite, katere nevarnosti ogrožajo vaš dom in s testom ugotovite, katero zavarovanje za dom potrebujete.

  • Zakaj full-face čelada?

Telesna aktivnost je v današnjem tempu življenja zelo pomembna, a še pomembnejša je zaščita. Veste, zakaj je bolje, da se poslužujete uporabe full-face čelade?

  • Anketa: aplikacija DRAJV

Vozite s pomočjo aplikacije DRAJV? Sodelujte v anketi in pomagajte izboljšati uporabniško izkušnjo.

  • Kako visok je vaš račun za elektriko?

Vse višje cene energetikov se v zadnjih mesecih poznajo tudi na položnicah. Matjaž Ropret iz Tehnozvezdja svetuje, kako lahko s tehnologijo in preprostimi ukrepi prihranite pri porabi ter stroških elektrike.

  • Poznate pomene posameznih svetlobnih oznak na vozilih?

Sirena, utripajoče svetilke in podobne svetlobne oznake na vozilih imajo svoj pomen. V članku preverite, kaj posamezna oznaka pomeni, ter kako se je potrebno nanjo ustrezno odzvati.

gg

↑ Nazaj na začetno stran.