VSE BO V REDU

Zavarovalnica Triglav, ki v odbojkarski sezoni 2019/20 podpira murskosoboške odbojkarice, ima za svoje sledilce nenehno pripravljeno vrsto koristnih življenjskih nasvetov, ki vam lahko prihranijo marsikatero nevšečnost vsakdana. Na portalu Vse bo v redu najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjski (ne)varnosti.

  ghj

TOKRAT PREBERITE …

  • Koristni nasveti inštruktorja varne vožnje

Da ne bi zaplesali z avtom v dežju, preverite nekaj nasvetov inštruktorja varne vožnje AMZS in si oglejte nazorne posnetke, kako ravnati ob zavijanju, zaviranju ali v primeru akvaplaninga.

  • Zakaj radiatorji šumijo?

Zima se bliža in priprave na kurilno sezono so pred vrati. Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiatorje in se rešiti še vseh ostalih nevšečnosti z ogrevanjem.

  • Kako pravočasno prepoznati izgorelost?

Ko vam ne ostane niti iskrica energije več, je velikokrat že prepozno. Naučite se pravočasno prepoznati znake, ki vodijo v izgorelost.

  • Kako se najučinkoviteje zavarovati kot freelancer?

Tudi samozaposleni in tisti s svobodnim poklicem lahko zbolijo, si privoščijo dopust, računajo na pokojnino in ob nepredvidljivih situacijah ne bankrotirajo. Se vam zdi nemogoče? Preverite, katera zavarovanja pridejo prav freelancerjem.